Boruto Глава 65 Спойлери, дата випуску та час розкриті

Борутошанувальники з нетерпінням чекають офіційного виходу глави 65 серії манги. Ну, ось все, що вам потрібно знати про розклад випуску майбутньої глави та спойлери.

ОстаннійБоруторозділи були захоплюючими через триваюче протистояння міжБорутоі код.Борутоуспішно змінив думку Кавакі про те, щоб так швидко здатися і піти з Code. це сказав,Борутопоки що не пощастило перемогти свого суперника.

Однак шанувальники вважають, що в наступній главі буде поворот подій. Ну, завдяки раннім спойлерам, у нас є деякі ідеї щодо того, що станеться в наступній главі.

Коли вийде Boruto Глава 65?

Дата випуску

Глава 65 стБоруто: наступні покоління Нарутовийде у світовий прокат у понеділок, 20 грудня 2021 року.

Ви можете безкоштовно прочитати наступну главу Viz Media і Манга Більше . Ви також можете розблокувати попередні розділи, якщо у вас є членство Shonen Jump на Viz.

Час випуску

В Японії,Борутоотримає главу 65 о півночі JST (японський стандартний час). Однак час може відрізнятися залежно від того, де ви живете. Отже, ось точний час випуску наступної глави для цих регіонів:

  • Тихоокеанський час: 20 грудня 7:00 за тихоокеанським стандартним часом
  • Центральний час: 20 грудня 9:00 CST
  • Східний час: 10:00 EST 20 грудня
  • Британський час: 15:00 GMT 20 грудня
  • Європейський час: 16:00 CEST 20 грудня
  • Індійський час: 20:30 20 грудня 20:30 IST

Боруто Глава 65 Спойлери

На думку деяких витоків на Reddit, глава 65Боруто: наступні покоління Нарутомає назву«Сила карми».



Розділ починається з того, що Боруто тримає себе за груди від болю, і раптом на полі бою з’являється Момошікі. — запитує МомошікіБорутощоб переключитися з ним, оскільки настав слушний час, щоб убити Код. В результаті Борушікі відновлює свої сили і запускає кілька Расенган, щоб перемогти Код.

Тим часом Сай відчуває, як невпізнана чакра бореться з Кодом. З іншого боку, Амадо стверджує, що незвично, що Code так швидко відчув місцезнаходження Кавакі. Їм цікаво, чи працює Кодекс з іншими союзниками, але Сай перебиває, кажучи, що їм слід зосередитися на знищенні Кодексу, а не думати про його союзників.

У цей час Код розуміє, що він не зрівняється з Борушікі, тому бере Кавакі в заручники і намагається піти з ним. Однак Борушікі запускає «Расендан» у Коді і рятує Кавакі.

Борушікі погрожує Кавакі зламати йому кінцівки, якщо він не буде поводитися; однак це стає потворним, оскільки Кавакі нападає на Борушікі в агресії. Як і обіцяв, Борушікі наступає на руку Кавакі і починає її ламати. На щастя, Шикамару з'являється на місці і не дає Борушікі заподіяти шкоду Кавакі.

Тепер Борушікі бере Шикамару в заручники і просить Наруто залишитися подалі, інакше він уб'є Шикамару. Тепер Борушікі каже Коду, що допоможе їм, вбивши Наруто. Нарешті, Борушікі стріляє «Чоу Удама Расенган» у Наруто, але Кавакі поглинає це. Цікаво, що Кавакі розгортає новий рівень своєї Карми, що також змінює його зовнішність.