Tokyo Revengers Епізод 20: опубліковані дата, час і попередній перегляд

Останній епізод сТокійський Месникs, безумовно, був насолодою для шанувальників Майкі, і тепер спільнота не може дочекатися перегляду наступного епізоду. Ну, ось все, що вам потрібно знати про розклад випуску Епізоду 20.

Токійські месники— популярне японське аніме, засноване на однойменній серії манги. Історія розповідає про боротьбу Такемічі, щоб врятувати свою дівчину. Тепер, коли 1 сезон наближається до завершення, ситуації для кожного персонажа стають все напруженішими. Що ж, можна з упевненістю сказати, що майбутній епізод не буде іншим.

Коли вийде 20 серія Tokyo Revengers?

Дата випуску

Токійські месникиВихід 20 серії заплановано на суботу, 21 серпня, або неділю, 22 серпня, залежно від вашого регіону.

Нещодавно ми бачили кілька аніме-шоу, які йшли на перерву, але, на щастя,Токійські месникивипускає нові серії без затримок.

Якщо вам цікаво, де подивитисяТокійські месники, добре, Crunchyroll Це найкраще місце для перегляду японської та англійської версій аніме.

Час випуску

Crunchyroll отримує нові серіїТокійські месникиопівночі PDT (тихоокеанський час). Отже, якщо вказаний вище час залишиться правильним, 20 серію можна буде переглянути о 12:00 за тихоокеанським часом у суботу, 21 серпня 2021 року.



Однак для деяких глядачів дата релізу буде 22 серпня через різницю в часі. У будь-якому випадку, ось коли ви можете очікувати виходу 20 серії у вашому регіоні:

  • Тихоокеанський час: 12:00 PDT у суботу, 21 серпня
  • Центральний час: 14:00 CDT у суботу, 21 серпня
  • Східний час: 15:00 за східним часом у суботу, 21 серпня
  • Британський час: 20:00 BST у суботу, 21 серпня
  • Європейський час: 21:00 CEST у суботу, 21 серпня
  • Австралійський час: 4:30 ACST у неділю, 22 серпня

Токійські месники, попередній перегляд 20 серії

Цікаво, що попередній перегляд 20 серії вже вийшовТокійські Месникиофіційний веб-сайт . Ви навіть можете побачити кілька скріншотів, щоб побачити епізод до його офіційного виходу.

Згідно з синопсисом, Майкі сяде на місце після того, як вирветься з битви один на три. Деякі члени Валгалли спробують використати цю можливість, щоб заколоти Майкі. Дрейкен і Такемічі спробують наблизитися до Майкі, щоб врятувати його; однак вороги їм не дозволять. На щастя, тоді з’явиться один несподіваний чоловік, який врятує життя Майкі. Отже, нам доведеться подивитися епізод, щоб побачити, хто цей таємничий друг.