Вайолет Евергарден Дата виходу фільму, час і де дивитися

Після неприємно довгого очікування,Вайолет Евергарден: Фільмнарешті близький до свого міжнародного потокового дебюту. І якщо вам цікаво, коли ви зможете транслювати фільм онлайн, ось все, що вам потрібно знати.

Вайолет Евергардензаснований на японському легкому романі, написаному Каною Акацукі та ілюстрованим Акіко Такасе. У 2018 році Kyoto Animation показала прем’єру 13-серійної аніме-адаптації. Після цього вона отримала епізод OVA та додатковий фільм. А минулого року, у вересні, студія випустилаВайолет Евергарден: Фільмв театрах.

Другий аніме-фільм в основному отримав хороші відгуки як шанувальників, так і критиків. І ось уже майже час для міжнародних шанувальників стати свідками блиску фільму.

Коли вийде фільм Вайолет Евергарден?

Дата випуску

Пишучи цей пост,Вайолет Евергарден: ФільмВихід запланований на середу, 13 жовтня 2021 року.

Фільм буде ексклюзивно доступний для трансляції на Netflix. Тому, якщо ви хочете подивитись фільм, не забудьте оформити підписку, як тільки він вийде. Ви можете встановити a нагадування на платформі, якщо ви хочете отримувати сповіщення, коли фільм стане доступним. На потоковій платформі також проходить перший сезонВайолет Евергарденаніме разом із спин-оффом.

Час випуску

Як правило, Netflix оновлює бібліотеку новими випусками опівночі за тихоокеанським часом. І оскільки навряд чи платформа відвернеться від свого графіка випуску, ви можете очікуватиВайолет Евергарден: Фільмдоступний для перегляду о 12:00 за тихоокеанським часом 13 жовтня 2021 року.



Зауважте, що час випуску може відрізнятися залежно від вашого місцезнаходження. Отже, щоб полегшити вам задачу, ось точний час випуску для цих часових поясів:

  • Тихоокеанський час: 12:00 PDT
  • Центральний час: 2:00 AM CDT
  • Східний час: 3:00 AM EDT
  • Британський час: 8:00 AM BST
  • Європейський час: 9:00 CEST
  • Індійський час: 12:30 IST
  • Японський час: 16:00 JST
  • Австралійський час: 17:00 AEST
https://twitter.com/kidomaki_real/status/1447650694631149575

Вайолет Евергарден: Актори фільму

У другому аніме-фільмі представлені всі актори з оригінального аніме-серіалу, які повторюють свої попередні ролі; ось ти:

  • Юі Ішікава
  • Дайсуке Намікава
  • Такехіто Коясу
  • Хіденобу Кіучі
  • Мінорі Чіхара
  • Харука Томацу
  • Ая Ендо
  • Кокі Учіяма
  • Ріна Сато
  • Каорі Мідзухаші